Parada iepurașilor de Paște

Pentru că nu mai este mult timp pînă la sărbătoarea Paștelui, iepurașii de ciocolată au ajuns deja, în toate formele și mărimile, în supermarketuri. Am urmărit atentă și majoritatea producătorilor de ciocolată au scos și cîte un iepuraș pentru această perioadă. Sunt făcuți iepurași de la cel mai mic pînă la cel mai mare, pentru orice buzunar pînă la cele mai costisitoare și de la cele cu foarte puține calorii pînă la adevăratele bombe calorice.

Nebunia pentru savuroasele ciocolate sub formă de iepurași nu e doar la noi în țară. Dacă trecem dincolo de granițe vom vedea că ei au mult mai mulți iepurași decît la noi.

Iepurașul de ciocolată cel mai mic are o greutate de 10g și o înălțime de 4,5 cm, cu doar 270 de calorii. E din Austria, produs de Lindt și costă cel mai puțin de pe piață, aproximativ 50 de bani în RON-ii noștri.

ipkitten.blogspot.com

Cel mai înalt iepuraș de ciocolată comercial este de 26 de centimetri, de 220 de grame și cu 1,096 de calorii. Este produs de Charbonnel & Walker și costă 18 lire, în Marea Britanie.

aksfifthavenue.com

Pentru că și cei ce mănîncă iepurași de ciocolată au ”fițe”, cel mai scump este produs de Rococo, are o înălțime de 25 de centimetri, 220 grame și costă 38.50 lire. Are 1256 de calorii, tot din Marea Britanie.

Forfota mare la standurile cu delicioasele figurine a început încă de acum și nu se va termina decît în prima zi de după Paște. Atunci cînd o să începem cu adevărat dieta și exercițiile fizice pentru a arăta bine în fustițele și costumul de baie ce ne așteaptă în dulap.

Pînă atunci, înfruptare plăcută din iepurașii de ciocolată!

4 gânduri despre „Parada iepurașilor de Paște

Lasă un comentariu