”Monstrulețul” de pe picioarele femeilor

Sunt convinsă că absolut toate femeile se confruntă cu ”bau-baul” ăla urît de pe picioarele lor. Acel mic monstru ce a pus stăpînire pe corpul nostru. Aspectul ăla urît de coajă de portocală ce nu îți dă liniște. Vrei să te apuci cît mai repede de sală, de exerciții fizice scurte, dar intense, cauți creme cît mai scumpe anti-celulitice, ca cică alea-s mai bune, depui răbdare și mult calm în a nu mînca acele produse ce nu sunt inidicate. Executăm eforturi supreme, însă, nesuferita, tot acolo rămîne.

Facem o dramă mai mare decît ar trebui, ne ascundem picioarele și ne bucurăm cînd și alte fete, poate mai slabe decît noi, suferă de aceeași problemă. Ne gîndim cu oroare că mai e puțin și va trebui să mergem la plajă, să ne punem pe noi costumul ăla de baie care ne va face să evidețiem și mai tare picioarele cu o piele absolut distrusă de ”bau-bau”.

Cred că bărbații s-au săturat de văietările noastre zilnice, de nefericirea picioarelor noastre. Trebuie să recunoaștem, atît noi femeile, cît și ei, bărbații, că sunt mai norocoși în ceea ce privește textura pielii. E ceva ce ține de cînd lumea ca ei să aibă textura pielii fină, fermă și lipsită de coajă de portocală.  Cauza nu este descoperită încă. Poate pentru că noi, femeile, suntem mai puternice la astfel de situații. Suntem luptătoare pînă la capăt cu acest mostruleț de pe picioarele, fesele, burta și șoldurile noastre. Poate că dacă ei ar fi predispuși la astfel de lucruri ar face o mare panică.

Sunt sigură că atunci cînd Dumnezeu a creat-o pe Eva a știut ce poate să ducă și i-a dat cu cîțiva stropi mai mulți de grăsime în corpul său. Suntem frumoase și așa. Pun pariu că băiatul visurilor noastre nu ne-a dat papucii pentru că avem grăsime pe coapse. Acel băiat ne iubește pentru că nu există grăsime pe sufletul nostru.

5 gânduri despre „”Monstrulețul” de pe picioarele femeilor

  1. Așa e, nici măcar nu observă, noi suntem obsedate :D. „Poate că dacă ei ar fi predispuși la astfel de lucruri ar face o mare panică.” =)))))))))))))))))))))))) sunt de-acord! :))

  2. Pingback: Cum sa-ti mentii o pozitie corecta ca sa nu te accidentezi? « Fitness Boutique

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s